Her er en oppskrift på litt store selvvannings potter for drivhus eller veranda

Her er utgangspunktet, 65 liters bakk som det tidligere sto agurker og tomater i.Vi hadde leca kuler i bunnen tidligere, derfor rekka med hull langs bunnen. Har boret 8mm hull i hver ende der de 4 slissene skal være. Her er slissene laget med jokkesag
Her trer vi i undervanningsmatte som skal ned i bakken som skal stå under. Her ser vi undervanningsmattene er tred gjennom de 4 slissene. Her har vi lagt et helt lag med undervanningsmate over de som skal trekke vannet opp.Over her legger vi godt fuktet jord eller huminal.
I bunnen på underbakken bruker vi 2 stumper 2x4 som bakken med jord i skal stå på. Underbakkene er sammenkoblet med slanger for vanning, Nedre kant for hull til stusser er 70mm over bunn på bakken. Stussene er bordgjennomføringer som er kjøpt hos Biltema. Varenr. 25-430
Her står bakkene på rekke og rad. Alle bakkene blir vannet fra høyeste side i drivhuset via et Gardena tidsur, overflødig vann renner ut via stussene på endebakkene. Her kledde vi inn bakkene,satt inn overløpsstuss 90mm over bunnen, så nå tåler de regn (noe vi har lite av) og de klarer seg flere uker på egenhånd uten vanning.
Agurkene koser seg i bakkene.Det gror helt vilt. Spanske grønne pimientoer gror også bra I år blir det så mye druer at vi må nok starte vinutsalg.